The awesomers

Bloglist saya

Impian Saya =)

 Assalammualaikum semua . Sihat tak ? kalau tak sihat , cepatII makan ubat K ? nanti kalau tidak bertambah sakit . Oke , sambil II anda melayan Facebook kan ? Alang II dah singgah sini , jom baca entry Daniel kali ini , So , berkenaan dengan tajuk entry diatas , Saya akan ceritakan serba sedikit impian saya dewasa kelak . Hurmm , Hehe , makin cepat pulak kauorang baca ea .. Dah tak sabar II lah tu .. (Hua hua hua ) ...

                         Bismillahirrahmannirrahim ....


   1 ) Bila dah besar nanti , salah satu impian Daniel adalah ingin masuk sebuah Universiti . Disitulah Daniel akan melanjutkan pelajaran . Kalau boleh nak belajar sampai dapat pangkat "Master "  ( Wahh , kelass kau Daniel)

    # Wait ! bila anda semua dah baca impian pertama yang kat atas ni , mesti kauorang semua dah fikir pasal Girlfriend kan ? bhahaha xD .. Hermm , Time nilah baru kita boleh cari Girlfriend right ? Kalau bercouple zaman zaman budak sekolah lagi , apa kelass kan ? Tak main lha .. So , dah masuk U nanti , barulah boleh bercouple ... (Walaupun belum dapat lesen sepenuhnya untuk bercinta , at least Dani dah ada kelulusan pelajaran , betul tak ? )  Fikir fikirkan lha yea .. !

   2 ) Actually , sambil II study di Universiti .. keinginan Daniel untuk teruskan bakat mengacara . Hermm , Insyallah dapat keluar dari kepompong sendiri . So kenalah pergi mengacara lebih jauh right ? Insyallah kalau ada peluang dapat Job dekat salah sebuah stesyen TV pun dah cukup !
( Cehh ! Ada gaya Awal Ashaari tak ?) hehe .. Maklumlah , sebenarnya Daniel mengacara ni pun sebab dua perkara saja , first kerana Ingin mengasah bakat , second kerana nak cari duit sampingan ... Wahh ! (kelass gilaa kau Daniel ! ) Hehe , kauorang yang baca ni pun mesti nak muntah kan ? uwekk ! muntah jauh II , jangan muntah dekat blog ni pulak yea , susah nak kena samak balik nanti ... bhahaha xD (Merepek lagi)

   3 ) Kalau dah study kat U , dah banyak mengacara , mesti banyak Duit kan ? hehe , satu lagi impian Daniel adalah :

Wahh ! MYVI lahh ! Dani nak beli kereta ni ! nanti boleh round satu Malaysia !

      #  Hehe .. comel sangat kereta ni (isn't it ?) herm , Daniel peduli apa orang cakap kan ? kauorang nak cakap apa ? kereta ni tak cantik ? low class ? kauorang cakap mcm tu ea ? Satu je aku nak cakap kat kauorang : AKU PEDULI APA ?   ... (Sorry , tercakap kasar pulakk .. ) hehe .. Yang penting ada pelajaran , kerjaya and harta right ? hermm .. insyallah kalau dah kumpul duit Job banyakII , bolehlah beli kereta ni , nanti takdaklah kalau nak balik rumah je , asyik nak naik bas .. ( tak best kan naik bas ? ) hehe ..
So , bila dah beli kereta ... boleh ajak Girlfriend keluar kann ? mesti diaa sukaa sebab kita dah ada kereta ! : )
hehe , boleh ajak GF keluar makan , keluar tengok wayang , keluar masuk highway .. (hehe , gurau jea ! )
Hurmm ... saya cinta Myvi ! 

    * Nota tambahan : sat , che' nak habaq mai , pada siapaII yg teringin nak dok couple nan che' sonang yo , ekau kena suka binatang Myvi ni ! ( bhahaa , bahasa apa aku pakai nih ?  Kelantan + Penang = Kelanang 
HAHA , okea stop Daniel ! kau dah tersasar jauh ! sambung cepadd ! 

   4 ) Dan impian seterusnya adalah , Daniel teringin nak ada rumah sendiri .

  # Terkejut ? haha .. banglo tuu .. siapa cakap kita tak mampu beli ? Heyy ! jangan cakap macam tulaa . tak maulah .. Insyallah , kalau ada keinginan dan ditambah dengan usaha yang berlipat ganda , akan dapat juga beli sebiji banglo ! Haah ! time itulah kauorang boleh goyang kaki kan kan ?  ( Tapi , serious , cantik betul banglo ni kan ) Mungkin nak dapat sebiji banglo ni memakan masa lebih kurang 3-4 tahun kan ? Whatever lha ! hehe , time beli banglo ni , seorang seorang je .. ( Maklumlah , nak buat suprise sikit kat family................ Tak lupa juga , suprise banglo buat Girlfriend saya yang setia . ) hehe , Gilaa kentangg dapat beli banglo ! Siap swimming pool sekali .

   
     5 ) Dan terakhir sekali , Impian saya adalah menginginkan seorang wanita yang akan melabuhkan tirai cinta nya padaku ( Gilaa awie dalam sembilu , jiwang siott akuh !) bhaha xD . Okea ! sambung lagii ...

 Wah , siapalah wanita yang paling beruntung dalam gambar ni kan ? Cuba kauorang tengok tu , dia pakai tudung , then siap pakai lengan panjang lagii ! So, anda semua yg pakai tudung , tapi still lengan pendek , sama je macam awak tak tutup aurat , buat sakit mata lha... Cuma mungkin kerongsang pink dia tu je Dani tak berapa kenan lha  ( haha , merepek jea ! ) Wahh , Kelasss + Lepass plus pluss and marvelous ! (HAHA , kauorang baca pun dah tak betul ! )

   # Herm , so setakat ini sajalah Daniel punya cerita entry berkenaan " Impian Saya " Apa-apa pun sebenarnya Kita semua masih belajar lagii , jadi tidak perlu untuk ada keinginan setinggi Gunung Everest tetapi usaha serendah pokok cili je kan ? Mana boleh macam tuu .. Dan pepatah Islam yang paling tepat kali ini adalah " Kita hanya merancang , Allah yang menentukan segala - galanya ..

  # Nota tambahan : Kepada anda yang masih usia mentah untuk menerima dan menjalani percintaan , Daniel nasihatkan supaya tidak lha perlu untuk bercinta sekarang , kerana cinta bukan segala-galanya .. Kalau Pelajaran tak ada , tapi cinta memanjang , tak guna juga bila khawin kan ? So , biarlah kita cari kekasih hati yang segak , biarlah orang kata boy kita tu ' skema ' kan ? yg penting boy kita pandai , berkerjaya , dan berharta untuk kebahagiaan .. semuanya complete kan ? ( macam Dani bila dah besar ) haha , gurau jea ...

 Kesimpulan : kepada kaum hawa : terimalah lelaki untuk dinikahi APABILA mereka sudah berkerjaya , berharta , dan sentiasa berjiwa sayang dan kasih pada kamu ! Kerana lelaki seperti itulah yang akan memberi SEGALA SIFAT KEMEWAHANNYA pada kamu ! =)


    - Okae bye ! Daniel nak minta maaf kalau tercakap kasar sepanjang entry ni . Hehe , sekadar gurauan sahaja K ? Kalau anda suka post kali ini , jomm hits button "like" kat bawah ni  ... Thanks ! bye ! .. I Love You All Guys  ..  Salam ..

I Love You All Guys ! ( :






: : Actually malam ini dah tak ada story nak update sangat , Tapi Insyallah , Dani akan cuba cari cerita untuk dibebelkan di sini bersama anda ! Hehe.. so benda ini sahaja yang mampu Dani upload . Hehe , apa apa pun thanks sudi lawati blog saya ! I Love You All Guys ( :

DI MANAKAH OSAMA BIN LADEN MENGHILANG?

  As salam, hari ini, post terbaru! tapi post kali ini pendeklah sikit.kenapa?..sebab, semuanya dani dah letakkan di dalam gambar di bawah ini..haha! kalau anda masih ingat lah kan, tentang berita kematian Osama Bin Laden,
sebenarnya, dia tak mati pun, dani pun tak tahu cerita sebenarnya, kalau anda semua nak tahu, ait! jomlah tengok kat bawah ini...haha! Kelakar or Sedih?..Anda saja yang dapat membuat ulasan..samada logik atau tidak!










*Sila tekan pada gambar untuk melihat imej.

EH! BLOGSPOT BUAD HAL LAGI!


          Salam, eh, kenapa ni? haha lepas satu musibah, satu lagi.Dulu kecoh sebab widget kesayangan kita tu hilang(Widget Follower) haha...ramai jugak yang mengadu dekat dani, Kali ini, lagi dashyat! Blog nak sign pulak hilang! Haha! tapi, nape dani punya ni, x hilang pun, masih boleh tulis post lagi..haha, sebab, Dani, dah pasang widget keselamatan..So, blog Dani, masih bertahan, walaupun ada orang hacker!

                      Kepada mereka yang bermasalah untuk sign in, tolong jangan sign in untuk seketika, masalah ini berlaku, kerana, pernah dalam satu artikel, mengatakan, Yang pengunaan laman sesawang, termasuklah FB, BLOGGER,MYSPACE TWITTER dan lain2, akan dihadkan, kerana Malaysia telah membelanjakan lebih dari Rm 1 juta setiap bulan.So, mungkin sebab itulah, syarikat blogger tu, ade masalah...So, yg something wrong, kat sanalah...
 
             So, sebagai tindakan, kita mogok ramai2 oke, tapi, dani dah kaji jugak blog Iffa asilah..masalah yg sama turut berlaku..So, jangan kita sign in untuk seketika..kalau susah2, padam sajaa akaun blogger..haha
:p

GEMBIRA SANGAT!!

     Malam ni, dani terlalu gembira sangat ..x taulah nape..kerana dia segalanya..adeh! harap dani ade harapan untuk bersama dengan dia..Andainya harapan tidak bertahkhta dalam diri ini, mungkin bukan rezeki dani.Tapi dani nak beritahu dani sayang sangat kat awk..harap awk pun mcm itu juga..hehe..saya harap kita akan bersatu..
Tapi, ada harapan? insyallah..kalau awak jadi milik saya, saya tak akan pernah mensia-siakan hidup awak untuk selama-lamanya..
 

                    "Cinta saya hanya satu,dan satu itulah hanya untukmu.."

      *Mungkin cinta saya tak sehebat seperti cinta nabi yusuf pada zulaikha.atau tidak seagung cinta nabi muhammad pada siti khadijah.Tapi, apa yang sy nak awk tahu, sy perlukan awk dalam hidup saya..

            Saya akan tunggu awak sampai bila bila, hingga nyawa tercerai dari jasad, hingga awk akan merindui saya, kasih saya akan sentiasa mengalir dan menemani hidup awk..


OH! KESIAN ABG!

  Salam....Tadi, kat Fb, dah 27 orang tanya kenapa lama x online..urm, bukan apa, ceritanya macam ni, pada khamis yang lepas, Abg Dani, Daniel Faiz terpaksa dikejarkan ke Hospital, kerana doktor di klinik mengesyaki, appendicnya pecah! whaa..~ ~menangis x berlagu aku...mendengar berita itu..and then, setibanya di hospital, dia terus dimasukkan ke dalam wad kecemasan, dipakaikan oksigen, dibius 4 kali..termasuklah ambil darah..nak buat ujikaji..and bila dah lega sikit, dia ditempatkan di dalam wad tahanan dahulu..selepas sejam lebih, Doktor memanggil ibuku, untuk memberitahu yang operation(pembedahan) sudah boleh dijalankan sekarang....die kena bius dulu sebelum operate, supaya x rasa sakit..kalau zaman dulu operatenya, die bedahkan??  zaman sekarang, senang, die tebuk perut je...perut abgku kena tebuk 3 lubang..huuish!! ade ngeri jugak dengar...

                  nak tengok gambarnya??  tengok ni..



aarghh!! ngeri tengok!! tapi, ini cara yang terbaru..die tak jahit..cuma tampal jee..yang jahitnya, bahagian dalam...

          Lepas operation ue, dia asyik tidur jee..x sedar2 pun...bila die bangun jee,, nurse datang terus bius..sebab x nak bagi die berjalan...Die un mamai2...and terus sleep,,
                                          

       Die doktor x bagi makan selama 2 hari..kesian..asyik tangan masuk air jee...

             tapi, Dani dah gembira bila tengok die dah senyum..nak tengok x bila first time dpt makan? dani ada tangkap gambar die yang shumel shumel..hahax,..cumel x ??



       Dapat makan bubur ayam and sup..sedapp!!harap die cepat sembuh...along, cepat2 sembuh tau..nanti boleh gi jalan2 ke langkawi and kedah naik kereta Exora baru..kata x sabar nak naik kereta baru an??
so, dengar ckp doktor,biar cepat sembuh nanti...  hahax..sampai sini jelah...oke...nak out..kalau ade pape, dani cite lagi nanti...bye..salam..

SELAMAT HARI IBU :)



        Salam.Apa yang dikatakan hari ini adalah "selamat hari ibu" kepada , terutama ibu saya, dan kepada ibu seluruh dunia juga.Dani secara jujur cakap ni, Dani betul betul tak ingat bahawa malam ini adalah hari ibu! Serious! Sebab Dani terlalu ingat pasal periksa yang akan datang ni..Gila la..masa tu baru tersentak bila adik dani cakap nak minta duit sikit..nak beli hadiah hari ibu..Gila laa..(gila lagi)...
   Yang terperanjatnya, Adik Dani minta duit kat Dani pulak nak beli hadiah..pas tu, kat hadiah tu, tulis nama dia je..kurang asam betul..but, x pe..dia kan budak budak lagi...bagi jelah..
Actually nak sambut malam ni, tapi poket kosong pulak!
Adoyai! haha..urm , nasib baik dapat idea! Dani akan sambut akhir bulan ni kot..urm..kalau ade rezeki, buat besar besar sikit..
  urm..jap agi nak bagi hadiah kat mama laa...
And,,,
   "SELAMAT HARI IBU"




 

Alhamdullilah :)

   Setelah berbulan dani mencuba untuk dapatkan top 3, akhirnya, sempurna juga.Dani dapat tempat ke 3 dalam kertas soalan bahasa inggeris di Score A.Dani telah berjaya melawan 100 orang pelajar di Malaysia, lebih dari 67, buah sekolah, temasuk lah sabah dan sarawak.Akhirnya, dapat juga..Tak percaya?Tengok di bawah ini.!!Sila lihat nama Dani pada ranking yang ke 3.



NATIONWIDE ScoreA ™ TOP 100 STUDENTS
Form 2 - Bahasa Inggeris
Real-Time Qualification  Based on eAssessment™ Set 3 Paper with passing rate of 80% and above.
Listing as at : 
06/05/2011 Form 2        Bahasa Inggeris
NOSTUDENT NAMESUB IDSCHOOL NAMESTATEMARKDATE
1Nurul Aina NazihahfadzilahhusainSMK Kubang BembanKelantan100.0004/05/2011
2THAN YE HAOSGTEH1964SMK JALAN ARANGSarawak100.0004/05/2011
3MUHAMMAD DANIEL QAYYUM BIN ALSEEKRInoorzaini73SEK MEN KEB PASIR GUDANG 1,PASIR GUDANGJohor100.0003/05/2011
4Vinothini A/P NadarajahNADARAJAHSMK. PANDAN INDAHKuala Lumpur100.0002/05/2011
5JONATHAN CHRISTOPHER D OLIVEIROcolinferSK LA SALLE IPOHPerak100.0028/04/2011
6THANUSHA AKSHAYANUSAAMS K BUKIT TINGGI, KLANGSelangor100.0011/04/2011
7Amier Arieff bin Mohamed Noorjie5662Sek. Keb. Putrajaya Presint 8(2)Kuala Lumpur100.0009/04/2011
8SITI AMIRAH BTE ALISAMsiti5262SMK BANDAR PUTRA KULAIJAYAJohor100.0007/04/2011
9ng yi chengsiokkimsmk jing simPulau Pinang100.0003/04/2011
10IZZ NUR IZZATI BINTI HALIKPENDIDIK2SMK PEREMPUAN SANDAKANSabah100.0021/03/2011
11seanongjunshengfoonghengkhayeSMK(C)Chung LingPulau Pinang100.0021/03/2011
12NOOR NADIRAH BINTI SALLEH NOORintandeenzSMK BATU MUDAKuala Lumpur100.0006/03/2011
13NURHALEDZAH BINTI HUSINPENDIDIK6SMK PEREMPUAN SANDAKANSabah100.0002/03/2011
14Kavinesh S/O Sugi ArasusugiarasuSMK Jalan 4, Bandar Baru BangiSelangor100.0021/02/2011
15NABILAH BINTI ZAINIanitamustafaSEK MEN KEB RAPAT SETIA, IPOH, PERAK.Perak100.0013/02/2011
16VIVEKANANDA AL K GANESANGANESAN63SMK TAMAN DAYAJohor100.0028/12/2010
17Nurul Shariqah binti Aizanazlina1301SM Sains Sultan IskandarJohor100.0024/12/2010
18Azreen Zahirah Binti Jaafarjaafar_zSMK Three Rivers, 96400 MukahSarawak100.0010/12/2010
19VIMALRAYMOND A/L RABILARASI3079SEK.MEN.KEB.MAXWELL.K.LUMPURSelangor100.0009/12/2010
20ENGKU MUHAMMAD FAKHRUDDINe_jae_padeSEKOLAH MENENGAH IMTIAZ DUNGUNKuala Lumpur100.0009/12/2010
21Fatin Farhanah Iman GhazaliAyie2207Sek Men Puncak AlamSelangor100.0021/11/2010
22Farah DiyanahzaisabaMethodist Girls School KlangSelangor100.0018/11/2010
23luqman arifrozinurinSEK MEN BANDAR BARU BANGISelangor100.0013/11/2010
24afiqah bt zamriazimaidrusSMK Seksyen 5Kuala Lumpur98.9005/05/2011
25Meor Edlan Naqiuddin bin Meor HashimimeorhashimiSM Tinggi St. David, Bkt Baru, MelakaMelaka98.9020/02/2011
26jeffery ting lee sionghunglehengsmk bintuluSarawak98.9016/02/2011
27Lilian Wong Li Meichungkuan2010SMK Tinggi SarikeiSarawak98.9016/12/2010
28Siti Nor Ariefah binti Mohamed NoorJie5662Sek. Keb. Putrajaya Presint 8(2)Kuala Lumpur98.9012/12/2010
29Nur Najwa HusnaahzaTusyenSekolah Menengah Agama Sg. Merab LuarSelangor98.8208/12/2010
30Samee AbrahamJamiemcyuWesley Metrhodist SchoolSelangor97.8002/05/2011
31Rohen Raismega70SK TAMAN BUKIT INDAH, JOHORJohor97.8004/04/2011
32Muhammad Zulqarnain bin Kamaruzamanopkj1970SMK Sri Permata, Kelana JayaSelangor97.8028/03/2011
33Christy Yong Nyet MayChristopherYSKSMK TAMPARULI, SABAHSabah97.8022/03/2011
34nurul hafizah binti norhashimfarizahmaznisekolah menengah taman mount austinJohor97.8002/03/2011
35MUHAMMAD MUWAFFAQ BIN ADNANzalinaadnanSEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN PENGKALAN CHEPA 1Kelantan97.8015/12/2010
36Faruq Affandiironlady1SMK Keningan 2Sabah97.8008/11/2010
37Farah Aqilah binti Zainorzainor64SMK Bandar Baru SertingNegeri Sembilan97.7703/02/2011
38YASHWANI A/P KARTIGESUsmk_mr24SEK.MEN.KEB.TAMAN MUTIARA RINI 1Johor97.5019/02/2011
39Charmine Lee Sian LingszeyingSMK JALAN ARANGSarawak97.1317/03/2011
40thaarshinikalpana89S.M.K Convent Pulau TikusPulau Pinang96.7018/04/2011
41Akmal Khawarizmie Bin AzliazliyaSek Men Keb Lok Yuk , Kota KinabaluSelangor96.7031/03/2011
42Ahmad Syahirrina_hamdan2001SMK Seksyen 11 Shah AlamSelangor96.7006/03/2011
43Nur Aliah Mohammad Yamindidy0210MRSM Kubang PasuSelangor96.7027/12/2010
44Muhammad Hamdi Bin Yakubahsu6767asnk tobobonSabah96.7007/11/2010
45Wai KitTHAMOH88USJ 11Selangor96.6729/04/2011
46Chan Yik KitMayhooSMK Sri SentosaKuala Lumpur96.6725/04/2011
47Nur Khairunnisa Binti Muzamir Shahmuzamirshah70Sek. Men. Taman Ilmu Dan BudiSelangor96.6723/04/2011
48Nur Shahirah Binti Azeli ShahlinshahSekolah Menengah Kebangsaan Alam MegahSelangor96.1313/04/2011
49Celine Khoo Swee MaykynjuliePenang Chinese Girls High SchoolPulau Pinang96.1302/02/2011
50Neville Oneillnel384SMK Putatan, SabahSabah95.6004/04/2011
51hiah shu wenkrystalsmk seksyen 5 wangsa majuKuala Lumpur95.6009/12/2010
52muhammad syamil redzamustaza65kolej sultan abd hamidKedah95.5703/05/2011
53beta bela pertiwi bt aminmuntiamahsmk skudaiJohor95.5727/03/2011
54Shara Shazlizaannie1960SMK Convent, IpohPerak95.5717/02/2011
55Manpreet Singhsunita70SMK SAINT THOMASPahang95.5701/02/2011
56RYAN IRVINGirenevitusSM ALL SAINTS LIKAS SABAHSabah95.5725/01/2011
57Siti HajarwansySek. Men. Agama Raja Perempuan TaayahPerak95.5723/12/2010
58Shawn Kok Feng XianjaneySri Nobel Kelana JayaSelangor95.5713/12/2010
59Thong Lap CharkThong0212SMK Sungai MaongSarawak94.5024/04/2011
60xiavier liewbandyliewSMK Green RoadSarawak94.5026/03/2011
61Muhammad Afiq bin MohedFaridahazisSNK. Tasik Utara, Johor Bahru, JohorJohor94.5003/03/2011
62Isaac ChuabobchuaSM All Saint, SabahSabah94.5011/02/2011
63NUR FARISAH BT AWALLUDINROS62SEK.REN. KEB.WANGSA MELAWATISelangor94.5030/01/2011
64MUHAMAD FIRDAUS B ABDULLAHazuramzSEK MEN SHEIKH ABD MALEK KUALA TERENGGANUTerengganu94.4721/01/2011
65Muhammad Syafiq Bin Seninsasafa74Sek.Men.Keb.Impian Emas JBJohor94.4702/01/2011
66ArifshahransSekolah Menengah Bukit JelutongSelangor94.4714/12/2010
67Rhiashinee A/P ThayalankthayalanSekolah Menengah Kebangsaan Tinggi, Bukit MertajamPulau Pinang94.4726/11/2010
68Lee Sze Mengtornado67SMJK KatholikSelangor94.4316/02/2011
69ReeashwaraankthayalanSMK Tinggi Bukit MertajamPulau Pinang94.4327/11/2010
70Nur Salwa Suhaili Binti Othmanrusnah1960Maahad Ahmadi LelakiKelantan94.2221/03/2011
71Ahmad Rasydan bin Roslysueros10Sek Datuk Abd Razak SerembanNegeri Sembilan93.9322/04/2011
72Veronica LeahPrisca60SMK ST MARY, KUCHINGSarawak93.4021/01/2011
73Ilangkathir a/l MuruganmadhieSchoolSelangor93.3728/04/2011
74Muhammad Fakhri bin SallehuddindilaudinSek Keb Puncak Alam 2Selangor93.3726/04/2011
75aiman shafiqjuraida74SMK Taman setiawangsaKuala Lumpur93.3715/02/2011
76MOHD JAMHURI B MOHD JOHARImariyanaSEK MEN KEB RANTAU PETRONASTerengganu93.3723/01/2011
77Muhammad Syahmi bin DzaniroznySAMTAJSelangor93.3715/01/2011
78CHRISTINE TAN KAIYUEtanchinhunSekolah Menengah Sri SempurnaKuala Lumpur93.3714/11/2010
79Ahmad Najmuddin Najmi Bin Mohd Amiruddin Omaramir_omarSMK Tmn Tun Dr Ismail, Kuala LumpurKuala Lumpur93.3710/11/2010
80pryatharsanyindira9007sek men convent klangSelangor93.3319/03/2011
81Amir Eusoffzainon1966Sek Men Keb Alam DamaiKuala Lumpur93.3307/01/2011
82darshini shaluyuash_yuashsmk cheongPulau Pinang93.3308/12/2010
83NOR SYAHKILLA BINTI YABIDINPENDIDIK6SMK PEREMPUAN SANDAKANSabah92.5021/03/2011
84Daniel Kou Chun YippuisinSmk Seri KembanganSelangor92.5030/12/2010
85Leelawathy A/P Pandianmaliga16SMK Konven St CeciliaSabah92.5011/11/2010
86Yu WentanlihmeiSMK Damansara JayaSelangor92.3002/05/2011
87Reshvaanie RajandranPathmaS.K.Marian Convent. IpohPerak92.3016/02/2011
88Liew Kah KitYSL002SMK KETARI, BENTONGPahang92.3030/01/2011
89DANA OOIyimsaileongS.K SERI BINTANG SELATANKuala Lumpur92.2724/04/2011
90Mirrah Shuhada Binti Samadsamad5588Sekolah Menengah Kebangsaan Rapat SetiaPerak92.2720/03/2011
91NURUL AQILAH BTE IBRAHIMSAB-2SEK MEN AMINUDDIN BAKI JOHORJohor92.2719/03/2011
92Phua Yu WeeswphuaSMK Bandar Kuching No.1Sarawak92.2711/12/2010
93TAN YING YAO77bsj1SMK SERI MUTIARASelangor92.2304/05/2011
94MUHAMMAD HAIKAL BIN ADIBSANIAH_62MAKTAB SULTAN ABU BAKARJohor92.2318/04/2011
95CHAU JUN XIANADELEONGSMJK KWANG HUASelangor92.2318/02/2011
96Nur Haziqah binti Shahrudindyn2004SMK Saujana Utama Sg. BulohSelangor92.2313/02/2011
97RhitishwaraankthayalanSMK Tinngi Bukit MertajamPulau Pinang92.2326/11/2010
98Nabil NasrannsaadSBPI Sabak BernamKuala Lumpur92.2316/11/2010
99Normusfirahayah_razakSek. Men. Abdul Rahman TalibPahang91.6728/04/2011
100loo jia jinteohsaiboeysmjk sam tetPerak91.3008/01/2011

Zaid Najmuddin :)

Zaid Najmuddin Zul Akmal


As salam.Post pada malam ini, adalah berkaitan dengan seorang pendai'e cilik ni.Siapa yang tak kenal?mestilah kenal ,kepada orang yg hanya mengikuti program ini sahaja.Apa yang nak dikongsikan adalah, Tentang pidato yg disampaikannya, untuk pengetahuan semua,dani dah tengok video ni, lebih 18 kali tau.Bukan apa, pidato beliau ,suara, sangat menarik lah..kalau perempuan tengok, sure cair laa..

Kenapa Facebook tak jadi tutup?


Kenapa ini??Facebook tak jadi tutup?? pasal apa..??
nak tahu,, bacalah post kat bawah ni..

9 Sebab kenapa anda tidak perlu beli iPhone 5

Keputusan penuh ABPBH 2010



Berikut merupakan keputusan penuh bagi setiap kategori yang dipertandingkn dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010:



Pengacara TV Lelaki Popular


Aznil Hj. Nawawi


Pengacara TV Wanita Popular


Fara Fauzana

Selamat Datang Kepada Pelawat


Assalammualaikum.Terima kasih Dani ucapkan kepada semua yang sudi menyokong perkembangan blog ini.Dani akan bermula membuat post pertama, pada minggu hadapan...insyallah..Tetapi, setiap post di dalam blog ini terdapat label yang tersendiri.Blog ini masih di dalam proses mengubahsuai, jadi, sebarang ralat, harap maaf!Jadi, jom kita jadi rakan Daniel @ Media..kalau hendak join, sila isi borang online di atas.Apa tunggu lagi? Jomlah kita bersosial...