The awesomers

Bloglist saya

Zaid Najmuddin :)

Zaid Najmuddin Zul Akmal


As salam.Post pada malam ini, adalah berkaitan dengan seorang pendai'e cilik ni.Siapa yang tak kenal?mestilah kenal ,kepada orang yg hanya mengikuti program ini sahaja.Apa yang nak dikongsikan adalah, Tentang pidato yg disampaikannya, untuk pengetahuan semua,dani dah tengok video ni, lebih 18 kali tau.Bukan apa, pidato beliau ,suara, sangat menarik lah..kalau perempuan tengok, sure cair laa..

Kenapa Facebook tak jadi tutup?


Kenapa ini??Facebook tak jadi tutup?? pasal apa..??
nak tahu,, bacalah post kat bawah ni..

9 Sebab kenapa anda tidak perlu beli iPhone 5

Keputusan penuh ABPBH 2010



Berikut merupakan keputusan penuh bagi setiap kategori yang dipertandingkn dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010:



Pengacara TV Lelaki Popular


Aznil Hj. Nawawi


Pengacara TV Wanita Popular


Fara Fauzana