The awesomers

Bloglist saya

EH! BLOGSPOT BUAD HAL LAGI!


          Salam, eh, kenapa ni? haha lepas satu musibah, satu lagi.Dulu kecoh sebab widget kesayangan kita tu hilang(Widget Follower) haha...ramai jugak yang mengadu dekat dani, Kali ini, lagi dashyat! Blog nak sign pulak hilang! Haha! tapi, nape dani punya ni, x hilang pun, masih boleh tulis post lagi..haha, sebab, Dani, dah pasang widget keselamatan..So, blog Dani, masih bertahan, walaupun ada orang hacker!

                      Kepada mereka yang bermasalah untuk sign in, tolong jangan sign in untuk seketika, masalah ini berlaku, kerana, pernah dalam satu artikel, mengatakan, Yang pengunaan laman sesawang, termasuklah FB, BLOGGER,MYSPACE TWITTER dan lain2, akan dihadkan, kerana Malaysia telah membelanjakan lebih dari Rm 1 juta setiap bulan.So, mungkin sebab itulah, syarikat blogger tu, ade masalah...So, yg something wrong, kat sanalah...
 
             So, sebagai tindakan, kita mogok ramai2 oke, tapi, dani dah kaji jugak blog Iffa asilah..masalah yg sama turut berlaku..So, jangan kita sign in untuk seketika..kalau susah2, padam sajaa akaun blogger..haha
:p

No comments: