The awesomers

Bloglist saya

Promo Cover Song 1

Assalammualaikum and hello guys ! nice to meet uolls again , gain , and again ! Woah , apesal aku excited sangat ni ? Okay , dear my  fans friends , sebenarnya aku nak promo video cover song aku kat kauorang semua . Cover song yang aku buat ni , taklah berapa ohsemm sangat berbanding diaorang yg lagi gempakzz gila kat dalam youtube tuu . Sebenarnya, aku dah lama jugak berkecimpung dalam nyanyian sebelum mengacara ni . Cuma , aku tak ambil port sangat tentang nyanyian ni . Sebab that time , i still focused on my lovely carrier , mengacara . So , sejak dah lama tak mengacara , and takdak jemputan pun , so , aku pun mula and mengada-ngada lah nak buat cover song bagai kan ? Haa ! Baru kau rasa jemah bila dah tak laku ! Ahakss ! :D . Okay , tak guna nak berceloteh panjang , kauorang dengar jelah cover song aku ni yee :)


No comments: