The awesomers

Bloglist saya

New Mini PhotoShooting Pictures

Assalammualaikum and hello guys :) . Nice to meet uolls . Lama dah rasanya tak update blog kesayangan ni . HAHA . Bukan apa , sejak kebelakangan ni asyik busy memanjang je kerja aku . Jalan sana sini . Boleh dikatakan , bulan 11 and 12 ni , dekat 4 kali aku ulang alik ke Melaka . Gilaa tak? Entah apa yang ada kat sana pun aku taktahulah . HAHA . sebenarnya , kitaorang ulang alik ke Melaka tu pun sebab first nak bercuti . Then , atuk dengan nenek aku diaorang nak pi melawat adik kakak diaorang . Al-maklumlah , lama tak jumpa katanya . Jadi , dalam kesibukan berjalan sana sini , uolls nak tahu , punya lah syok sejak aku berhijrah ke Maxis ni and onkan BIS kat Blackberry aku tu , tak perasan pula yg aku dah lama tak check sim kad Celcom . Entah apa yang berlaku . So , satu haritu terdetiklah jugak nak check , and finally i found about 26 missed calls and 17 message . Actually yang banyaknya dari Mirza . HAHA . Sorry Mir , lupa nak bagitahu kau yg aku pakai no Maxis setelah mencurangi Celcom . :D . Memandangkan masalah ini berlaku , nampaknya aku kena beli phone lagi satu untuk guna no Celcom . Wahh , handphone brand apa ye? Entahlah , nanti jelah aku dok pikiaq . Okay , sebenarnya kalau kaourang perasan , aku dah lari tajuk dah ni . HAHA . Sorry2 .

   Wokkay , on the spot ! Masa dalam perjalanan kitaorang ke Melaka tu  , Aku tengah bosan tahap cipan beranak taw . (ada ke?) Nak tengok tv dalam kereta , boring , main game dalam Tab , manalah aku minat game bagai ni . Online? Bertambah boring . Yaa ! Baru aku teringat , aku kan bawa sekali Cik DSLR kesayangan tuu , HAA , so tangan aku mmg dah gatal time tu nak snapping . Kitaorang buat mini photoshoot masa tu . Mcm biasalah , siapa lagi kalau bukan adik aku yang jadi mangsa model mini photoshoot aku ni . HEHE :D . Padan muka dengan kau dekk ! So , aku rasa kauorang pun dah bosan baca bebelan aku , baik tengok je gambar2 ni . Aku pun masih belajaq2 dalam snapping2 ni . Masih banyak kena improve . Takat ni , ini yang aku perolehi setelah snap and edit lagi . Bahagian edit tu , aku cuma set auto level , auto contrast , bloom pictures serta kawalan backlight pictures . So , guys , this is the result ;)















Yang gambar ni aku paling suka ! Comel :)

That's all ....Thanks sudi baca entry kali ni . Ada masa nanti , aku update lagi K? Bye . Assalammualaikum ;)



1 comment:

Anonymous said...

Tahniah! cantik2 belaka pic2 yg ditangkap . Work more:)