Bloglist saya

Tuesday, December 18

PMR (Part 1)



Assalammualaikum & Hello guys :( . Okay . Malam yang penuh syahdu . Harini aku rasa nervous tapi yang tak berapa sangat . Yelaa , esok kan hari bersejarah buat 97's Malaysia . Our result PMR will coming tomorrow ! Yeah ! i know it . Tak perlu ulang kot rasanya . Okay , kalau nak cerita pasal perasaan , bercampur baur sebenarnya . Actually aku awal2 lagi dah judge yang aku ni  takkan dapat 9A result . Cita2 untuk ke tahap tu adalah . Cuma usaha tu mungkin kurang . Why? Because aku banyak main2 kot . Tak serius . Tulah bila parents tegur dibuat tak endahnya . Padahnya , 2 bulan before exam baru aku terkial-kial nak struggle . Aku akui mmg silap aku semua tuu .... Dan sekarang , aku taktahu apalah keputusan aku agaknya ye? Hrmm , Allah sajalah yang tahu ...Kawan2 aku mesti dapat result yang cemerlang cemerlang semuanya kan? Tahniah lah kalau mcm tuu .. Ya Allah , andainya itu adalah keputusan yang terbaik yang engkau beri pada ku , kurniakanlah keredhaan dan ketaqwaan padaku agar aku redha dengan keputusan itu Aamiin Ya Rabbal Alamin ...

   Apa apa pun tunggu esok apa keputusannya :)

No comments: