Bloglist saya

Monday, March 18

Happy Birthday Farrahin .

Assalammualaikum semua . Hye guys . Lama dah tak update blog ni . Ni pun berkesempatan nak update tapi via mobile je . Ngeh³~ . Okaylah , Actually , berdasarkan post title tu , birthday Farrahin 15 March haritu . Tapi tak sempat pulak nak hapdate bagai . Haha :D . Sebenarnya , aku tak nak cerita pasal birthday dia tu . Aku nak cerita pasal gambar ni . Lawa kan ? Haha . Tahu dah . Tulah kelas kitaorang . Tapi have fun gilalah masa sambut birthday Farrahin kat dalam kelas haritu . Aku suka gila birthday cake dia tu . Sedapp giloss . Okaylah , sampai sini saja aku nak taip . Nak sambung study ni . Hehe :D . Bye , Assalammualaikum .
#Credit to : Cikgu Farhana . Thanks for the naiss pic ;) . Syg cikgu !