The awesomers

Bloglist saya

To Iftar We Go ! : Majlis Iftar Keluarga 4KAA 2013

This image I rembat fromm Cik Adlina Cajana :P

Assalammualaikum . Diam tak diam . Kita dah nak sampai ke penghujung ramadhan kan ? Rasa mcm cepat je berlalu . Hrmm .... So , kalau dah sampai penghujung ramadhan nanti , banyakkan amalan pada 10 malam terakhir . Banyak fadhilatnya ;)

And . Harini aku ada cerita . Tak berapa gempak sangat . Memandangkan aku tengok blog ni pun agak tebal ketersawangannya . Hamboi bedhah , ayaaat~ . Okay , so semalam , big class family aku ada buat majlis iftar yang sememangnya awesome sangat . Mcm biasalah , aku pengarah majlis , mesti kena mainkan peranan penting . Jyeahh ~ Hrmm , Sebenarnya aku tak decide pun nak buat program mcm ni sebab aku tengok budak kelas lain kat sekolah tu dah ramai yg buat . Tapi disebabkan kedegilan jugak , aku pun buat ~

Lepak lepuk , dam dem , Kitaorang sepakat untuk beriftar di KFC Taman Bukit Dahlia ;) Yeaayy !

Kauorang nak tahu ? Aku naik geram taw telefon Pihak Management KFC tak angkat2 call . Weyyy , apa guna ada telefon ? Baik tak payah angkat ! Aku call sebab nak suruh dia reserve kan tempat untuk rombongan cik kiah aku ni . Perghhh . Siapa tak panas ati kan kalau org call tak angkat2 . Lagi2 time puasa camni . Hahaha . Nasib aku boleh sabar lagi .

Tapi nasib baik aku ni bijak sikit . So aku datanglah awal untuk chopp port yg baik gilerr . Alhamdulillah , agaknya memang rezeki kelas kami . Kitaorang dapat kat tempat sofa yg panjang tu . Wuuu ~ best ! Tapi yg tak bestnya , bendahari program boleh dtg lambat pulak ! Heyy , sakit pulak hati kita ni wakk . Tapi lepas tu , semua berjalan lancar je ... Lebih kurang dalam 6:45 petang , aku & Wan Shaker dengan Aisyah Fau & Nazurah dah berdiri beratur kat kaunter untuk order meal . For ma boyss aku order family feast combo C yg perempuan aku tak ingatlah Aisyah Fau order apa ... yg penting semuanya cukup ;)

Sedang aku sibuk beratur budak2 ni pun sibuk bergambar . Layann ~

Then , kita dah pun berbukaaa ..............................................

That's All for today :) . Don't forget to hits like button . Thank you ! . Assalammualaikum ;)

Salam Ramadhan Al Mubarak :)

Assalammualaikum . Firstly , I would like to wish Happy Ramadhan Al Mubarak to all Muslims in da world . Yeahh . Full your ramadhan with good things :) Always pray , and don't forget to recite Al Quran . InsyaAllah , this ramadhan would be the best one for us .

So untuk post kali ini aku tak tahu nak share apa kat kauorang . Actually banyak gilaa yg aku nak share tapi tak tahu nak mula dari mana :( . Actually blog aku ni masih dalam sessi pengubahsuaian katekaww .. Kalau kauorang ada perasanlah kan ? . InsyaAllah kalau sempat nanti aku post kay? Hrmmm .... Jadi di kesempatan ini aku nak minta maaf kat kauorang andai ada pertuturan atau perilaku aku yg tak berapa menyenangkan . Aku tahu , aku bukan seorang manusia yang perfect . Aku masih mentah . Banyak perkara yang aku belum tahu dan perlu belajar .

MAAF ANDAI AKU SOMBONG

MAAF ANDAI AKU TERLALU MENYAKITKAN

MAAF ANDAI AKU KASAR

MAAF ANDAI AKU TIPU

MAAFKAN SEGALANYA :'(

Semoga kita semua memperolehi segala kebaikan didunia & akhirat . Aamiin .

That's All for today . Thanks for reading . Do like my post .

And .... Last but not least . Terimalah hadiah yg tak seberapa dari saya ... ;P