The awesomers

Bloglist saya

Salam Ramadhan Al Mubarak :)

Assalammualaikum . Firstly , I would like to wish Happy Ramadhan Al Mubarak to all Muslims in da world . Yeahh . Full your ramadhan with good things :) Always pray , and don't forget to recite Al Quran . InsyaAllah , this ramadhan would be the best one for us .

So untuk post kali ini aku tak tahu nak share apa kat kauorang . Actually banyak gilaa yg aku nak share tapi tak tahu nak mula dari mana :( . Actually blog aku ni masih dalam sessi pengubahsuaian katekaww .. Kalau kauorang ada perasanlah kan ? . InsyaAllah kalau sempat nanti aku post kay? Hrmmm .... Jadi di kesempatan ini aku nak minta maaf kat kauorang andai ada pertuturan atau perilaku aku yg tak berapa menyenangkan . Aku tahu , aku bukan seorang manusia yang perfect . Aku masih mentah . Banyak perkara yang aku belum tahu dan perlu belajar .

MAAF ANDAI AKU SOMBONG

MAAF ANDAI AKU TERLALU MENYAKITKAN

MAAF ANDAI AKU KASAR

MAAF ANDAI AKU TIPU

MAAFKAN SEGALANYA :'(

Semoga kita semua memperolehi segala kebaikan didunia & akhirat . Aamiin .

That's All for today . Thanks for reading . Do like my post .

And .... Last but not least . Terimalah hadiah yg tak seberapa dari saya ... ;P

No comments: