Bloglist saya

Monday, December 5

MAHA 2016 was awesome

Assalammualaikum and hi!

Finally i come back after few weeks did'nt post anything on this blog.
So let's have some shares on MAHA2016 event.

Basically,event MAHA ni diadakan di MAEPS Serdang,Selangor. Berlangsung lebih kurang 11 hari (cepat pergi,sebelum kauorang terlepas) Event ini diadakan bertujuan untuk menggalakkan promosi pertanian,keselamatan makanan,perikanan dan banyak lagi!

Edisi 2016 acara MAHA diadakan dua tahun sekali, yang berlaku bersama-sama dengan The petani, pengeluar ternakan dan nelayan (HPPNK) hari program, aktiviti menggalakkan pertanian dan industires Tani, mempamerkan semua komponen lain dalam industri yang pesat ini.                             -infomydebat.com-

So semalam sempat menyempatlah aku pergi walaupun penat program kat KL kelmarin belum habis lagi. I went there with Fawwaz and Nasrun. We drove car from college. Adalah dekat 50 minit campur traffic jammed semua bagai.So bagi aku memang puas jugak semalam jalan jalan kat sana instead of gaining knowledge about agriculture,foods,exotic fishes and else. Tak,masalahnya semalam jalan kat 3 hall, (HALL A,B,C) kenyang sebab makan tester je HAHAHAHHA.And we being end up like apa nak beli kat MAHA ni?! :D

At last,aku belilah butterscotch cookies from one seller ni.Tapi lupa nak snap gambarlah huhuhu. Boleh tahan sedap masa aku rasa tester dia tu. Disebabkan semangat nak support produk lokal,aku pun belilah sebalang. Nice jugaklah taste dia. After that kitaorang try minum and chilling at one coffee cafe ni, Not bad jugak, aku dengan Nasrun order yang blended punya. Fawwaz je Ice Coffee. Okaylah,puaslah jugak hati :)

So kauorang yang belum pergi tu tunggu apa lagi? Ajuuuuuuuummmlahhhhhhhhhhhh







P/s : Ok dah bai! Aku nak checkout dari library ni.Satgi ada kelas Fiqh Jenayah kui kui



No comments: